Nuffnang Ads

Monday, 10 March 2014

Lunch @ Johnny Rockets @ avenueK

Finally dpt mkn gak kt restoran nih..huhu..1st branch kt eCurve tu tp x sempat nk try lg kt sana..Since dh bukak 2nd restoran ni dekat skit ngan opis..naik train 1 stesen jer xpun klau nk menapak ala2 makan angin mcm kt eropah tu tp panas la bleh gak....since 1 stesen jer dr ampang park tuh..lgpun senang skit turun stesen KLCC tu trus masuk AvenueK kan...

Johnny Rockets ni location nya ujung skit located kt G-8A sebelah starbucks jer...klau lalu jln ampang tu mmg akan nampak la..senang jer..Klau korang mkn kt cni every 1 hours staff restoran ni akan menari..then most of the song catchy la..td most of the song 70's..lagu footloose tuh...american song la sesuai ngan concept restoran ni American classic punya restoran kan..Before nk enter restoran nih kena tunggu gak lak if fullhouse kan..then staff diorg akan escort la ke table location kan...

Ok, ni lah pic menu yg kitorg mkn..since 2 org jer mkn, x byk la menu nk di snap kan...gara2 si tekak budak opis nk mkn  kan...at least dpt la merasa menu dr US ni kan...actually, portion menu2 nih besor..jenuh gak nk mkn..kekenyangan n kemengantukan bila balik opis..huhuhu

BBQ Chicken Melt with coleslaw and fries (RM19.90)


Ni hasil time tgh mkn..x nampakla portion dlm tu..BBQ chicken


Philly Cheese Steak - beef with coleslaw and fries (RM28.90)

Root Beer Float (RM9.90)

Time makan baru pasan, even dedua menu yg kitorg mkn ni ada coleslaw, tp both different recipe kot...lain jer dedua..for BBQ chic, coleslaw more melting and for Philly Cheese tu a bit dry la..

Byk menu yg di offer kt cni..main menu burger la but both of us want to try something different since burger common sgt kan sana sini burger..maybe next time should try. 

But for you guys out there should try someday. Another 2 location coming soon at Sunway Pyramid and KLIA 2.

More details please log on to Johnny Rockets official facebook or main website or AvenueK and eCurve website for restaurant location ya...






Enjoy guys..